Våra tjänster

Valhallas byggherrar AB har ett brett utbud av produkter och tjänster. På startsidan kan du läsa mer specifikt om våra olika arbetsområden.
Valhallas byggherrar AB utför underhålls-, reparations-, och försäkringsabeten. Service åt fastighetsbolag och industri, samt mindre entreprenader.

Vi inriktar oss även på mekaniskt arbete och mindre stambyten. Rivning av huskonstruktioner på in och utsidan är en annan tjänst som företaget erbjuder. Diverse takarbeten förekommer och utförs med hög kompetens och bra priser.

Vi jobbar alltid i miljöer som kräver omsorg och hänsyn till andra människor. Därmed ligger nyttan för våra kunder i att vi kan leverera kompetens och genomförande inom både bygg och service. Mångsidiga och kunniga hantverkare är vad vi består av. Därför finns det ett flertal medarbetare med olika specialiteter inom Byggservice. Gemensamt för vår personal är att de är något av tusenkonstnärer, ingenting är omöjligt för vår erfarna och rutinerade personal, En ombyggnation eller renovering kräver normalt insatser från en rad olika hantverkare, snickare, elektriker, murare, rörmokare och målare. Poängen med att anlita oss är att vi är vana vid reparation och återställning . Det innebär att du som kund bara har en kontakt som syr ihop och skapar flyt i projektet – oavsett om det är stort eller litet.

Marknadskännedom innebär ytterligare en viktig fördel. Om vi behöver komplettera vår egen kompetens hittar vi den inom vårt breda nätverk. Och vi kan garantera samma höga kvalitet som vi själva står för. Vi har lång erfarenhet av att jobba för och i bostadsrättsföreningar och vet vad som krävs.

Saker vi jobbar med :
Svets o plåt
Snickeri
Målning
Fasad o puts
Murning
Städning hem och företag
El
Rör
Ventilation
Tak
Stälningsbyggare ställning
Allt inom lägenhets och villa renovering
Allt inom Rivning